Stressig dag

Idag red jag Kryckan i ridhuset, det gick okej. Varken speciellt bra eller dåligt. Han har blivit fin och lyssnar bra i galoppen nu, får honom på rumpan och kan jobba honom väldigt bra där. Men sen när man går ner till trav så blir han pigg och lite hetsig. Det är svårt att få honom att vila på steget för han blir så känslig på nått sätt, kan inte riktigt förklara. Men han är hopphäst occh galoppen är hans viktigaste gångarter, den gick bra så jag är nöjd! Min lillasyster travade av och skrittade av honom åt mig, det gick faktiskt jättebra även om hon hade lite problem att styra eftersom han är så himlahimla känslig och lyssnar så bra på vikten haha..

Under kvällen har jag pluggat juridik. Vi får inte ha lagböckerna så man måste ha allt i huvudet. Får hoppas att det inte kommet så mycket om internationell rätt haha för där är jag rätt lost...






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin