Tillbaka till verkligheten igen

Då var det måndag och lovet är slut. Trots att jag egentligen har haft hur mycket tid som helst att blogga under lovet har jag verkligen inte haft något motivation alls till att skriva något. Dels eftersom Peppe inte rids just nu. Men jag ska ev börja rida en av travarna i stallet nu när inte Peppe rids, då har jag något att göra iallafall! 
 
Idag är det skolan som vanligt och dessutom jättetråkigt väder, så jag överväger lite på att ta bilen till skolan idag. Fördelen med att ha körkort, haha. Jag börjar iallafall inte för än klockan 10 idag, skönt att börja veckan med sovmorgon men dessvärre så går jag till 15.40 idag. Tillbaka till verkligheten. 
 
Saknar detta just nu ♥
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin