Torsdag

Torsdagen börjar lida mot sitt slut och imorgon är det fredag - veckans bästa dag förutom lördagar! Dagen har iallafall flytit på utan större bekymmer, hade endast 2 lektioner i skolan och slutade strax efter 11. Åkte då direkt till stallet och red Wasa, red inte speciellt hårt utan skrittade och travade endast en sväng i skogen. Det gick bra iallafall! Peppe fick även gå i skrittmaskinen en stund, så båda pollarna fick röra på sig idag. 
 
Just nu håller jag på att plugga samhällskunskap, vi har prov på national ekonomi nästa vecka och det kan jag lova er är inget jag ser fram emot. Nu måste jag återgå till pluggandet, hej så länge! 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin