Utbrytarkungen

Asså herregud jag orkar inte. Det första jag reagerade på när jag kom till stallet och skulle ta in Kryckan var att han inte hade ätit sin mat. Hans slow-feeding när var nästan fullt och han stod bredvid och såg helt oförstående ut, han hade alltså inte ätit på hela dagen. Toh in han och såg att han hade trampat sig, blev inte särskilt förvånad då han gör det med jämna mellanrum i hagen. Ringer mamma för att höra hur mycket mat jag ska ge han, och hon säger att hon just pratat med hon som har stallet. Hon sa att Kryckan hade blivit rädd för en sak och försökt hoppa ut ur hagen, in till en annan hage, och rivit med sig delar av staketet. Alltså ett trästaket. Ni ser på bilden hur högt staketet är, nästan två meter. Underlaget är ojämnt och han hade två täcken på sig. Han hade verkligen kunnat slå ihjäl sig. Men jag hittade inget när jag kände igenom benen och han var inte halt heller vad jag kunde se. Men att han ens kommer på tanken att försöka hoppa ett trästaket på två meter med två täcken och utan uppvärmning...................
 
Sa jag att han rymde när vi var i Hamre? Haha nu i efterhand kan jag nästan skratta åt allt. Jag och mamma var och gick banan till semifinalen när våran boxgranne ringer och säger att Kryckan har vart lös i stallet. Han hade alltså lyckats bryta upp låset till boxen och tagit sig ut. Väl ute hade hade han ätit betfor som inte var uppsvälld, men det gick bra. Det är så typiskt Kryckan att bli uttråkad och börja fippla med allt. Han gör mig gråhårig snart.
 
ASSÅ SER NI HUR HÖGT DET ÄR?? Dom lagade lite snabbt med de tre eltrådarna på högra halvan av bilden.
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin