15:e september

Idag har det varit en ganska så lugn dag för min del. Skolan rullade på utan större bekymmer, det var helt okej lunch och dessutom fick vi sluta någon minut tidigare från sista lektionen! En ganska ba dag alltså. Efter skolan åkte jag till stallet och red Peppe. Jag joggade honom bara en sväng i skogen idag och det gick både bra och dåligt måste jag säga. 
 
Han gick från stallet utan att bråka men helt plötsligt när jag travade så bara tvär vände han. Efter att ha krigat en stund och efter ett besök inne bland träden gav han sig dock och vi kunde fortsätta våran ridtur. Resten av tiden skötte sig bra förutom i slutet då han blev lite spänd, men antagligen bara för att det var travhästar på rakbanan. 
 
Nu under kvällen har jag bara suttit och pluggat filosofi som vi har prov i på onsdag, men det är ungefär som grekiska och jag förstår ingenting. Så därför ger jag upp nu och tar och dejtar kudden istället! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin