5:e september

Tar en paus från all körkortsteori och passar på att blogga lite. Dagen har varit rätt bra och det var en lugn dag i skolan. Till skillnad från 2an så slutar vi nu tidigt på fredagar, så otroligt skönt! Dock är det bara fram till efter höstlovet, men man får väl vara glad så länge det varar!
 
Efter skolan åkte jag till stallet och red Peppe. Det hade helt snurrat om för honom idag och han var riktigt dryg innan jag skulle ut och rida. Han är helt tokig i sin boxkompis och blir jättestressad om han inte är i närheten. Otroligt jobbigt alltså och han går mig verkligen på nerverna när han håller på att tjorva. Men när vi väl kom ut från stallet gick det bättre och han lugnade ner sig efter ett tag. Eftersom han har tagit det lugnt i en vecka så red jag bara lugnt idag. Skrittade mest men travade även några korta bitar. Imorgon ökar vi på och tar lite mer trav! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin