6:e september

Haha detta med rubriker..
 
Hela kvällen har jag suttit med körkortsteorin, men nu går ögonen snart i kors så jag ska alldeles strax dra mig mot sängen. Idag har jag gjort mycker men ändå inte (haha), egentligen så har jag bara varit i stallet och pluggat teori men det känns ändå som jag gjort mycket. Knasigt. 
 
Peppe red jag i skogen idag och han skötte sig för det mesta bra, både innan och under ridturen faktiskt. Han var inte alls lika spänd och uppstressad när han stod på gången som igår så det var riktigt skönt! Han måste lära sig att kunna vara utan sin kompis, men det börjar bli bättre iallafall. Jag skrittade och travade bara med honom idag och han kändes fin så imorgon kanske vi tar någon galopp också! 
 
Efter att jag hade ridit åkte vi till stöcke och hämtade alla mina saker där, dessvärre han jag aldrig fixa något i sadelkammaren så jag får sätta igång med det imorgon istället helt enkelt! 
 
Bästa Peppsan innan vi red idag!

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin