Äntligen hemma!

Spånandet på hippo tog inte alls lika lång tid som jag trodde det skulle göra från början utan det var ganska många som var och hjälpte till - vilket var väldigt skönt! Mina armar är dock helt döda efter allt bärande av spånbalar, jag kommer nog med all säkerhet ha en härlig träningsvärk imorgon.. Jag får nog vara glad om jag ens kan röra dom imorgon, haha. Men nu är jag hemma igen och resten av kvällen ska jag ägna mig åt att plugga! 
 
Innan jag och mamma åkte till hippo var jag till stallet en snabbis och fixade allt som skulle göras där, vilket ioförsig inte var så jättemycket. Men Peppe fick iallafall gå ca 30 minuter i skrittmaskinen och medan han gick där började jag smörja lite saker så att jag inte behöver göra allt imorgon! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin