Klassbyte

Idag red jag ett snabbt pass på banan, orkar inte skriva nått utförligt så det får gå fort. Vänstersidan var inte alls lika lösgjord idag så det blev lite konflikter kan man säga. Men jag vann och han var riktigt fin i slutet!

Vad gäller morgondagen så har vi gjort lite ändringar i klasserna. Vi strök LCn som vi hade tänkt som en uppvärmningsklass till DM-klassen, och bytte till LA. Så istället för LC, LB, LA så hoppar jag LB, LA, LA. Känns som att vi är klara i LC, får inte ut mer av de än som uppvärmningsklass. Han blir så himla översjälvsäker, inte så att han river men han "hoppar" som inte...

Det stora målet för helgen är att kvala MSV. Ska skita i placeringar hit och dit och bara försöka sätta den där nollan. Det skulle vara så skönt att få lägga detta bakom sig. Kryckan kan, jag måste bara komma ihåg benen och be till någon högre makt att jag har räckena på min sida:)

Damp krycki, dig tycker jag om





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin