Dagens banträning

Banträningen idag tog lite längre tid än vad jag trodde den skulle göra, så innan jag var klar i stallet och hade fixat Peppe inför natten hade klockan redan hunnit bli 7. Det blev alltså en ganska lång dag i stallet, men vad gör det när Peppe var jättefin idag!
 
Vi hoppade 1.10 idag och det är även det vi ska tävla i helgen. Han kändes fin på framridningen men på framhoppningen hittade jag inget riktigt flyt. Inne på banan kändes det bättre men jag hade en lite dålig galopp och fick därför ett par dåliga språng.
 
Till 2:an fick jag inte riktigt till svängen och han hann aldrig riktigt se hindret, därav kom vi lite nära och fick med oss bommen. Efter 8:an trodde Peppe att vi var klara, mest för att jag inte riktigt hade bestämt mig för om jag skulle hoppa omhoppningen eller inte, så han var inte riktigt med när jag styrde på kombinationen. Sedan tog jag om hinder 1-5 och det kändes bra och väldigt lätt. Har en ganska bra känsla inför helgen ändå! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin