En mindre bra dag

Idag har det varit en lite mindre bra dag för min del, men jag antar att man måste ha sånna ibland också. Skolan flöt iallafall på utan större bekymmer och dagen gick trots allt fort även fast vi gick länge. Direkt efter skolan åkte jag vidare till stallet och red Peppe. Ridpasset idag var verkligen inget att hänga i julgranen, det gick otroligt dåligt rent ut sagt. 
 
Planen var som sagt att rida ett pass på ridbanan idag, det var dock en travhäst som var på banan men jag chansade att rida ändå eftersom den bara skrittade. Det visade sig dock vara en mindre bra idée då Peppe blev otroligt nervös och det snurrade om helt för honom. Efter att ha skrittat i säkert 10 minuter/en kvart utan att han lugnade ner sig gav jag upp och gick tillbaka till stallet. Att han dessutom höll på att stegra över var en avgörande faktor. Blir så himla frustrerad när han ska hålla på så här och det är inte det minsta roligt någonstans, ibland kan man ju undra varför man ens håller på med hästar.. 
 
Nog om det. Nu under kvällen har jag faktiskt suttit och räknat matte, låg lite efter på grund av att jag var utomlands men nu är jag i fas så det känns bra. Dock sitter jag mer eller mindre som ett frågetecken, haha. Snart går även ögonen i kors så jag ska alldeles strax pallra mig mot sängen. Vi har dessutom skolfoto imorgon och då är det lika bra att inte se ut som en zoombie! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin