Filmer från Miicke-träningarna

Dag 1
Som ni ser så rusade han bara igenom serien dom två första gångerna, sen mindes jag att man faktiskt kunde bromsa med sitsen också haha, så då blev det mycket bättre. Kontrollbanan gick också bra, han behöver ju ingen fart alls egentligen för att hoppa en meter. Det blir som styrkehoppning, och det gjorde han bra och var väldigt uppmärksam på mig!
 
 
Dag 2
Här gjorde han lydnadsövningen jättebra på serien i början. Där satt problemen i mig eftersom jag fick bråttom ut ur serien och ville rida iväg honom, men det löste sig. Tog med alla sprången på kombinationen, endast för att jag ska kunna se tillbaka senare. Micke kom med ett jättebra tips på hur jag ska tänka när jag rider på kombinationer "är det räcke in, rid då som om det vore ett vanligt räcke, är det oxer in, rid som att det är en vanlig oxer". Det är skitbra, för går jag och tänker att nu kommer jag få trångt, så ändrar jag för mycket och en bom faller. Kryckan löser det bra ändå!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin