Fredag!

Det var riktigt jobbigt att kliva upp imorse när klockan ringde, men så fort jag kom fram till att det faktiskt var fredag idag så blev allt mycket lättare. Haha, har ni varit med om den känslan någon gång? 
 
Idag har jag inte alls så mycket planer faktiskt, men först och främst är det skolan som gäller som vanligt och jag slutar vid halv 2 tiden, helt okej om ni frågar mig! Efter skolan åker jag vidare till stallet och sköter om min röda springare. Han är riden hela veckan och fick ett ganska påfrestande pass igår med tanke på att han var så nervös och spänd. Istället tänkte jag låta honom gå i skrittmaskinen en stund och sedan pyssla om honom lite extra. 
 
Hoppas ni får en jättebra fredag, så hörs vi senare! 
 
 



Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Fin häst!

2014-09-19 @ 17:10:52
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin