God natt!

Uppdateringen imorgon kommer att vara otroligt dålig, lika bra att jag säger det nu. Mina klasser ligger efter lunch så det är riktigt skönt eftersom jag hatar att hoppa tidigt på morgonen (innan 11..). Kryckan är mer grå/brun än vit, utrustningen är halvpackad och jag hittar inte min astmamedicin. Men vi är taggade haha...
 
Hoppar iallafall en LC och en LB imorgon, där LBn är kval till mountainhorse. Har inga förväntningar alls där då stilhoppning inte är våran starka sida. LCn däremot är A0.A0 och jag tror det var bra sponsorer också! Följ onlineresultaten på http://online.equipe.com/sv/competitions/10877!
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin