Hade nästan saknat 4 fel på sista hindret...

Fast nej. Det är det värsta som finns.
 
LB, 0+4 fel, 2a
Han var fin på både framridningen och framhoppningen, även om han var lite hetsigare som han alltid är när han bara går en klass. Väl på banan gick inget riktigt som jag ville. Först fick jag inte till rätt galopp när jag skulle på 1an, bröt av många gånger och när jag väl styrde på så hade jag säkert någon härlig korsgalopp som vanligt.
 
Jag red helt åt helvete 1, 2, 3 och 4. Det föll tillbaka i alldeles för många halvhalter och bromsade in i hindrena. Sen red jag bra resten av grunden (5, 6, 7ab, 8). I omhoppningen red jag ganska korta vägar även om jag inte satsade fullt ut eftersom jag kände att han var lite matt. Jag vände upp på sista hindret som var en kombination räcke-oxer, och allt kändes bra. Men av någon jävla anledning så föll ändå jävla f*tt räcket jag blir så förbannad. Var överlägset snabbast så hade inte den bommen fallit så hade jag vunnit, eftersom det bara var en dubbelnolla, och jag var 5 sek snabbare.
 
Klappade om min fina älskade häst som alltid kämpar och gör sitt bästa. Jag tror att han var trött och inte orkade riktigt hela vägen. Han är en på miljonen och jag är så glad för att han är min. Jag får ett sånt självförtroende med honom eftersom jag vet att han tycker detta är lika kul som jag tycker. Världens bästa Biscuit Gold. Han har varit placerad i alla sina klasser både på förra tävlingen och på den här. Finner inga ord...
 
Nu är jag så trött att jag inte vet vad jag skriver, film kommer senare...
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin