Kryckan 11/9

Idag åkte vi till hippo och red markarbete. Jag ville mest bara trimma igenom honom, men mamma tyckte vi skulle ta några språng. Han var riktigt fin i uppvärmningen, nästan lite seg i galoppen. Hoppade lite serier med studs, ett och två språng. Mellan sprången jobbade jag honom i sidorna. Höger varv gick bra, men i vänster varv blev han lite sparkig mellan "hindrena".

Som avslutning hoppade jag en kombination, med en parallell oxer och ett plank. Tog den en gång i varje varv på 90-95 cm, tänkte ge pelhamet en sista chans. Men jag behöver inte ens ha minsta lilla kontakt i handen för att han ska bli studsig och överkänslig. Andra gången gick det jättebra, han bara flyger min lilla stjärna:)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin