Lång dag

Idag har det varit en rätt så lång dag och jag har ändå hunnit med ganska mycket. Hade tre lektioner i skolan som gick relativt fort och sedan åkte jag till Vindeln för lilla uppkörningen. Gjorde dock en del missar så jag måste ta 1 lektion till innan uppkörningen. Lite små drygt. 
 
När jag kom hem igen åkte jag och mamma till stallet. Jag duschade och pysslade bara om Peppe då det var trav, och sedan åt vi på stallfiket. Vet inte om jag nämt det men vi har flyttat stall igen, stallet är dock fint och Peppe verkar bara trivas bra i sin nya box! Dock hade han sprungit en hel del i hagen idag.
 
Kanske världens sämsta bild på Peppe och hans boxkompis!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin