Lördag

Idag har jag varit i stallet två gånger, först imorse när jag hade träning och sedan åkte jag tillbaka senare i eftermiddags för att rida Inter och pyssla om Peppe. Det var första ridturen på Inter på ett tag då han har gått på bete i sommar på grund av skada. Men förhoppningsvis är den bra nu! Jag skrittade bara en sväng med honom i skogen idag och han kändes precis som vanligt egentligen och han var inte alls överpigg utan lagom! Men Inter är ju Inter och han kan vara världens töntigaste häst. 
 
Efter att jag hade ridit honom så pysslade jag om Peppe. Jag borstade honom ordentligt och sedan linimenterade jag även honom och lindade benen. Världens bästa häst ♥ 
 
Imorgon ska pappa till Norge på trav så jag ska hjälpa till lite i stallet. Klockan 6 imorgon ska jag vara i stallet, måste alltså gå upp jättetidigt. Hjälp hur ska det gå.. Men som tur är kan jag ta bilen dit och slipper cykla, hallelujah moment ungefär! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin