Mycket hästar idag

Åkte till stallet jättetidigt idag och red, vad gör man inte för att hinna till hippo och se tävlingar? Trimmade iallafall igenom Kryckan lite på banan i alla gångarter, självklart med Micklem-tränset. Jobbade mycket med vänstersidan och visst blev det bättre, men fick inte igenom allt. I galoppen var han så extremt fin i säkert 10 min fram tills det blev orkan storm. Jag brukar alltid rida honom med luva om det blåser minsta lilla, och självklart hade jag ingen luva nu. Travade av och skrittade sen av honom på vägen:)

Sen åkte jag till hippo och tittade på tävlingarna med Linda.Har inte sett Malin Baryard hoppa live sedan tiden då hon hade Butterfly Flip, så det var ju ett tag sen. Var ju en massa fler från Sverige eliten där så det var hur kul som helst!

Söt kryckan passar på att sova





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin