Peppe 12/9

Idag efter skolan åkte jag och mamm in till hippo för att trimma Peppe inför hoppträningen imorgon. Eftersom han har varit lite halvt galen dom senaste dagarna så tog jag aldrig några sporrar vilket jag lite senare fick ångra då han inte alls var speciellt kvick för skänkeln. Jag har inte riktigt styrkan att rida ihop honom utan sporrar men samtidigt vill jag inte rida med sporrar allt för ofta. 
 
Peppe skötte sig iallafall ganska bra idag, han hittade inte på något bus utan var lugn och någorlunda avslappnad hela passet. Efter att ha ridit en stund i alla gångarter avslutade jag med att rulla några gånger över ett par kryss som stod på ridbanan. Förutom att han blev lite lång ock stark var det inga större bekymmer, hade även gramanen vilket kanske inte var bästa förutsättningarna. Men jag är ändå ganska nöjd med honom idag!
 
Imorgon är det som sagt träning för Erik Berggren, jag har aldrig tränat för honom tidigare så det ska bli intressant. Dock är träningen klockan 9 imorgon, hej då sovmorgon..
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin