Sängen kallar

Nu har jag precis kommit hem från stallet efter en riktigt lång dag. Åkte till stallet imorse för att mocka och fixa mat åt Peppe, sedan åkte jag och mamma vidare till hippo för att kolla på tävlingarna. 1.40 (swedish riders trophy) och 1.50 (volkswagen grand prix) var helt klart dagens höjdpunkt, jag och Agnes krigade dessutom till oss ett par sittplatser. Eller ja, i pausen på 2 timmar tog vi platser och lämnade dom inte ur sikte för än 1.50 klassen var klar. Dock lyckades vi ta dom sämsta då det var massa folk som stod i vägen.. Bara vi som lyckas, haha. 
 
Har iallafall kollat på massa fina hästar och duktiga ryttare idag, som bland annat Emma Emanuelsson, Linda Heed, Niklas Arvidsson, Helena Persson, John Hickey och ingen mindre än Malin Baryard! Dessutom gick det bra för alla Umeå ekipage i 1.50 vilket var riktigt roligt! 
 
 
Första bilden ska föreställa Malin Baryard och Baltimore, min iphone kan dock ha världens sämsta kamera. Men Baltimore, vilken otroligt fin häst! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin