Stalltjänst

Idag har jag spenderat största delen av dagen i stallet och resten av tiden har jag legat och sovit (haha). Eftersom pappa var på trav i Norge idag fick jag rycka in och hjälpa till. Så imorse var jag i stallet några minuter efter 6 för att hjälpa till att släppa ut hästarna. När hästarna var i hagarna och alla boxar var mockade åkte jag hem och sov ett tag innan jag åkte tillbaka till stallet igen.
 
Eftersom Peppe tränade igår fick han gå cirka 1 timme i skrittmaskinen idag för att gå bort den värsta träningsvärken. När han ändå bara skulle skritta tyckte jag det var lika bra att han fick gå i skritten, han behöver inte ha mig på ryggen varje dag! 
 
Efter att alla hästar hade kommit in från hagarna så fick även Inter röra på sig en sväng. Honom skrittade jag cirka 30 minuter i skogen och det gick bara bra! Dock så tappade jag mitt spö så jag var tvungen att hoppa av och jag kan lova er att det inte var någon vacker syn när jag skulle försöka kravla mig upp på honom igen. Han är över 1.70 i manken men på någon sätt gick det ändå, och det är nästan så att jag är lite stolt! :')
 
Sedan fodrade jag även kväll innan jag åkte hem. Resten av kvällen ska jag ängna mig åt att plugga, hade tänkt vara duktig och plugga i helgen men har jag gjort det? nej. Blir så less på mig själv, varför ska jag alltid skjuta upp allting..?
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin