Stolpe ut

Den här helgen har varit mindre bra för oss. Vi har haft lite stolpe ut hela helgen. Idag red vi först 1.10, ingen sån där superrunda direkt. Men vi tog oss runt grunden på noll fel och sedan petade vi två i omhoppningen men det räckte ändå till en 9onde placering. Men som sagt ingen runda att hänga i julgranen. 

Till 1.20-klassen satte jag upp en bättre galopp med mer tryck i och han hoppade jättefint 1-3. Till 4an blev han för lång och stannade. Sedan hoppade han 5an bra, linjen till 6an tog jag på fyra galoppsprång men i efterhand hade det varit bättre att klämma in 5. Vet inte om han blev sur på grund av det för sedan tvärstannade han på 7an utan anledning. Men trots en uteslutning kändes 1.20 bättre. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin