Tävling imorgon!

Efter skolan idag åkte jag till stallet och förberedde allt inför tävlingen imorgon. Det mesta är nu fixat så imorgon är det bara Peppe som ska knoppas och poleras. Men som skönt är börjar tävlingarna inte för än klockan 10, så jag behöver inte kliva upp mitt i natten - alltid något. 
 
Imorgon hoppar vi bara en klass som är en 1.10cm, egentligen har jag inga stora förväntningar på grund av lite olika saker och det är dessutom första innetävlingen sedan i våras. Men jag hoppas verkligen på att det går bra och att Peppe sköter sig. Det skulle vara kul att komma vidare till finalen på söndag! 
 
Får se hur det blir med bloggningen imorgon men jag uppdaterar så mycket som jag kan! 
 
♥♥♥
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin