Tisdag

God morgon! 
Tisdag idag, jag går i skolan från 8.20 till 15.40. Alltså blir det en rätt så lång dag i skolan. Direkt efter skolan tar jag cykeln till stallet och rider Peppe. På dagens schema står ett dressyrpass men om det är hästar på banan ändrar jag planerna och rider ut istället. Han blir så himla jobbig om det är hästar på banan när vi rider på ridbanan, han ska bara fokuseta på dom och kan inte riktigt koncentrera sig på arbetet då! 
 
Annars har jag inga speciella planer för dagen. Men jag lär inte hinna med så mycket förutom skolan, stallet och plugga. Så förmdligen kommer jag ägna större delen av kvällen åt att plugga. Ha en bra dag alla! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin