Torsdagsmorgon

Idag är det torsdag vilket betyder att det är fredag imorgon och sedan är det helg! Den här veckan har gått otroligt fort men jag klagar inte, ju fortare veckan går desto snabbare kommer helgen - right?
 
Går i skolan mellan 8.20-15.40 idag, torsdagar är nästan den segaste dagen på veckan. Antagligen på grund av att vi har många lektioner och äter sen lunch. Jag har även ett prov eller som läraren kallade det; kunskapstest, att göra bort idag. Har dock inte hunnit plugga så jättemycket till det då jag la fokus på fiolosofiprovet men det får väl gå lite som det går! 
 
Efter skolan åker jag till stallet och rider Peppe. Jag funderar nästan lite på att rida på ridbanan idag. Men som jag har nämn tidigare kan jag inte rida där om det här hästar på travbanan, mest på grund av att Peppe blir så himla nervös. Men jag får hoppas på det bästa och annars går det alltid att ta en tur i skogen istället om jag inte kan rida där! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin