Underbara fredag

Imorse var jag jääätte trött och det var något segt att ta sig upp från sängen, men så fort jag insåg att det var fredag idag så blev jag en aning piggare! Det blir nog en ganska lugn dag i skolan idag, jag har bara tre lektioner och slutar relativt tidigt så det är najs. 
 
Direkt efter skolan åker jag till stallet och rider röda faran aka Peppe. Eftersom han inte är riden på en vecka utan bara gått i skrittmaskinen någon enstaka gång har jag tänkt låta han gå i skritten en stund innan jag rider honom. Tanken idag är att rida en lugn sväng i skogen med bara skritt och några korta travbitar, vill börja lite lugnt igen efter hans lilla vila! 
 
Nu ska jag göra mig iordning för skolan, ha en bra fredag allesammans! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin