Utvärdering rambo micklem

Jag har nu haft mitt micklem träns i någon månad och tänkte ta och göra en utvärdering av det. Från början innan det blev så himla populärt var jag lite skeptiskt till det. Men efter att så många sagt att det var så himla bra började även jag bli lite sugen på att testa det, så när Tegs hästsport hade 20% rea på hela sortimentet passade jag på att köpa ett! 
 
Jag måste faktiskt säga att jag tycker om tränset, och även Peppe verkar trivas med det. Jag får ett bättre och stadigare stöd i handen och han blir inte lika på och av. Han blir inte heller lika stark som han kunde vara innan. Men jag hade gärna önskat ett bredare och mer svängt nackstycke som till exempel dyontränsen har. 
 
Dock är kvaliten på lädret otroligt dåligt, eller så råkade jag bara köpa ett måndagsexemplar. Jag har haft tränset i ganska exakt två månader och remmarna är redan fulare än vad dom är på mitt dyon träns som är 3(!!) år gammalt. 
 
Har någon av er läsare ett och isåfall vad tycker ni om det? 
 
 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag köpte ett träns från strömsbergsgård och mitt träns tappade färg efter 4 ggr jag använde de. Jga ringde och berättade om mitt problem och dom skickade direkt ett nytt och lädret är helt annorlunda på detta:-) tror jag fick ett riktigt måndagsexemplar...

2014-09-16 @ 15:32:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin