16:e april

Idag har jag faktiskt hunnit med ganska mycket. Var först i skolan till ca 15.00 och under den tiden hann jag bland annat göra bort en redovisning och hålla aktiviteter för en 5-års grupp (haha). Jag som inte ens tycker om barn.. Men det gick ganska bra ändå! Efter skolan gick jag ner på stan en sväng och köpte skor inför balen, hittade ett par skor som satt helt okej och som inte var allt för dyra så det var ganska skönt! Att jag dock kommer bli ca 180 cm med dom är en annan sak, haha. 
 
Har även hunnit med att hämta ut min studentmössa som kom idag, den satt väl inte jättesnyggt men det är väl sånt som man får ta. Det är en mössa iallafall och det är huvudsaken! För övrigt är det bara 54 dagar till studenten, wihoo! 
 
Nu och någon timme framöver ska jag ta tag i att göra klart gymnasiearbetet, det ska lämnas in imorgon men jag har inte så jättemycket kvar så det är nog ganska lugnt! Senare ikväll har jag som sagt dressyrträning på hippo, den är ute och eftersom det regnar ute är jag inte speciellt taggad. Hoppas Peppe sköter sig iallafall! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin