29:e april

Idag skulle jag bara haft en lektion i skolan, valde dock att skippa den istället och börja skriva på mitt svenska tal som jag har nästa vecka. Ska även till frisören om någon timme och fixa mitt hår, ska gå på salongen på skolan och då kändes det bara jobbigt att sitta på skolan och vänta i flera timmar. Får mer bortgjort om jag är hemma! Hur som helst är jag lite nervös och spänd inför frisören, dels eftersom det är elever som ska göra och dels eftersom jag ska ljusa upp det. Har ju ganska mörkt hår nu och jag har ingen aning om hur ljust det går att få på en slingning, men jag är så himla less på att färga utväxten trots att jag trivs superbra i mörkt hår! 
 
Efter frisören ska jag till stallet och rida Peppe. Han ska bara få gå lite lugnt i skritt och trav idag då han fortfarande hostar. Men eftersom han inte har någon feber måste han hållas igång! Bara hoppas på att han slutar hosta snart så vi kan börja rida ordentligt igen. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin