Agge is back

Nu är jag tillbaka efter någon dags frånvaro, och det var faktiskt någon som skrev på ask och tyckte jag skulle blogga haha. Känns bra att man är saknad hehe. Igår var vi iallafall in till ridhuset med Kryckis och hoppade en bana. Det gick fruktansvärt dåligt på en väldigt okoncentrerad ponny som hellre spanade in sig själv i ridhusspeglarna än att koncentrer sig på hindrena. Detta resulterade i några onödiga frambensfel då han var allmänt slarvig. Avslutade på 1.10 och där började han väl koncentrera sig lite mer, han blir ju alltid bättre när hindren blir högre. Får trösta mig med att han alltid går bättre på tävling...
 
Idag vaknade jag bredvid min bättre halva, och vi började dagen med att käka frukost/lunch på frasses. Har aldrig mått så illa i mitt liv tror jag. Direkt efter bar det av till stallet där jag red ut med Linnea, Linnea red Kryckan och jag red Enya (en femåring i stallet som jag älskar). Visade ridbanan och hur jag brukar rida då jag rider ut. Båda hästarna skötte sig bra! Under kvällen har vi varit och ätit middag hos mormor och jag har blivit sjuk haha. Lyckas alltid bli sjuk på de sämsta tillfällena tyvärr. Det blir att ta en kvällspromenad med Oskar snart för vi kommer inte ses förrän på tisdag, hemska tanke.
 
Får se hur mycket jag kan blogga imorgon, vi har utsläpp i stallet på morgonen och sen ska vi packa för vi hann inte så mycket idag. Sen hem och äta påsklunch och vid två bär det av till Sundsvall. Tar med datorn så kan blogga på hotellet iallafall!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin