Bra dag!

Idag har varit en ganska bra dag. Började dagen med att fara till tingsrätten och kolla på en rättegång med juridikklassen, det var intressant även om det tog väldigt lång tid. Men nu ser man hur det går till i verkligheten och inte bara i teorin! Sen var det juridikprov, och jesus i min lilla låda vad svårt det var. På två frågor satt jag bara och stirrade och typ skrattade för jag fattade ingenting. Jaja, det var förmodligen sista juridikprovet för året!

Kryckan fick en skrittur i kvällssolen. Han var så himla mysig och underbar när jag borstade honom, det är han alltid men idag la jag verkligen tid på att bara stå och klia honom och låta honom blåsa varmluft i örat på en. Man hinner som inte det annars när man alltid är påväg till träningar och tävlingar, tragiskt men sant. Oj vad jag älskar min fina, fina häst. Han är så himla speciell och har sin alldeles egna plats i mitt hjärta, och det kommer han alltid att ha.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin