Gårdagen blev inte som jag tänkt mig

Hade ju tänkt rida på banan igår, men dom planerna fick ställas in då det blåste orkan. Det hade absolut inte gått att göra något vettigt där så vi bestämde oss för att åka in till hippo på kvällen istället och rida. Jag mockade och myste ganska länge med Kryckan i hagen istället. Vi var nästan helt själva i ridhuset. Jag hade fortfarande ganska hög feber och kunde typ trava ett varv åt gången innan jag var tvungen att pausa haha. Var helt matt i hela kroppen och orkade inte sitta emot som jag brukar för Kryckan har ju skrittar i hela två dagar och var ganska pigg. Men han fick galoppera några varv och göra lite serpentinbågar innan vi gav oss, för det var typ det jag orkade. Han fick iallafall röra lite på sig!
 
Idag ska mamma ta Kryckan, så att jag får vara hemma och vila. Planerar att plugga, vila och vara med Oskar. Krykan ska gå i skritt och trav så gott det går eftersom det fortfarande blåser ganska mycket. 
 
Hahaha han är så ful hjärtat..
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin