Hästledig

Idag gick jag i skolan till 15.40, hade dock sovmorgon till 12.25 så dagen kändes väldigt kort ändå. Avslutade skoldagen med digitalt skapande som vanligt, och min lärare fick psykbryt på min dator hahaha! Alltså hela klassen dog av garv när hon satt och svor åt den. Gjorde min dag att någon äntligen förstår vad jag går igenom varje dag...
 
Efter skolan åt jag middag med Oskar i Utopia, jag valde min vanliga sallad. Har inte varit hos Kryckan idag utan hans medryttare Linnea tog hand om honom! Dom har skrittat och travat och vad jag har hört så skötte han sig jättebra. Nu ligger jag i sängen och kollar på någon serie om unga föräldrar. Kan säga att jag inte vill byta plats med någon av dom för allt i världen. Ska nog snart sova, tänkte bara slänga in ett inlägg först:)
 
Har tävling imorgon men hoppar bara en LC, någonting säger mig att jag kommer att behöva all broms jag kan få hahah...
 
 



Kommentarer
Postat av: Linn

Kan ni inte blogga om vad ni använder för parfymer? :)

2015-04-18 @ 10:47:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin