Helt död..

Nu har jag äntligen landat hemma igen efter en lång dag. Idag skulle som sagt tävlingsboxarna på hippo byggas ner och då passade vi även på att dra in Peppe till ridhuset och trimma lite innan. Att bygga ner boxarna var nästan värre än att bygga upp dom och jag kommer säkert ha världens träningsvärk imorgon. Dock så är jag ändå ganska stolt över mig själv för jag bar ganska mycket och dessutom är jag nog världens svagaste människa.
 
Peppe gick faktiskt ganska bra idag, det var några som hoppade i lilla ridhusetså jag red i stora istället men det gick ändå ganska bra. Han brukar bli lite stirrigare och mer okoncentrerad i stora eftersom det är där vi brukar tävla men han skötte sig bra. Jag red mest på en volt och jobbade med ställningen samt lite tempoväxlingar och övergångar. Han vevade på lite mycket med bakbenen som han kan göra när han är lite spänd, men annars var det ingen fara! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin