Kryckan v.16

Måndag- vila
 
Tisdag- rida igenom (mycket galopp)
 
Onsdag- skritt
 
Torsdag- markerbete med lite hinder
 
Fredag- skritt/jogg
 
Lördag- tävling LC
 
Söndag- tävling LB, LA
 
Den här veckan ser ut som de flesta andra veckor. Idag hade jag tänkt rida antingen på våran ridbana eller i stöcke, men i värsta fall får vi väl åka in till hippo. Samma sak på torsdag, allt beror på vad Umeå hade tänkt leverera för väder.
 
I helgen är det tävling i Vännäs. Jag ska hoppa en LC på lördagen för att han ska få gå ner och hoppa en låg klass för självförtroendets skull. Det har varit planerat i flera månader och känns som ett bra beslut, då det viktigaste är att han tycker det är kul. Och jag vill bara vara tydlig med att jag INTE ska hoppa den där cupen (minns inte vad den heter), några på min ask var lite upprörda nämligen. För att få hoppa den får man inte ha startat LA under de senaste 24 månaderna vilket jag har, så jag får inte ens hoppa den. Jag rider bara klassen:)
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin