Lördag

Idag har jag faktiskt inte gjort så hemskt mycket, tog mig en välförtjänt sovmorgon imorse och sedan åkte jag till stallet vid lunch. Pappa var på trav idag så jag hade ingen att rida med men jag provade och rida ut med Peppe själv och det gick ändå helt okej. Dock var han själv i stallet när vi skulle ut så jag stod säkert i en kvart och kämpade med att få igen sadelgjorden då han spände sig så himla mycket. Det var ungefär så häääääär nära att jag gav upp, haha. Hur som helst gick väl själva turen okej, han bråkade lite men gav sig när jag bråkade med honom. Däremot gick det nästan bara att skritta idag då underlaget var sämre än sämst. 
 
Nu ska jag snart bort på påskmiddag, jag äter ju dock inte påskmat eller julmat för den delen så jag ska få tacos istället. Mycket bättre om jag får säga det själv! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin