Måndag och dåligt humör

Den här måndagen har nog varit den sämsta på länge och jag kan lova er att jag är något bitter just nu. Åkte till tandläkaren efter min första lektion för att ta avtryck av munnen, det blev dock inget avtryck för när dom skruvade ut ena skruven följde en sak som skulle läka fast med. Så nu måste dom göra om operationen som jag gjorde för någon månad sedan så det kändes ju något drygt, däremot lär det inte bli för än i sommar då det måste läka där skruven har suttit. Min otur är inte lugn, man kan ju undra om den har tänkt att vända någon gång.. 
 
På grund av infektionsrisken får jag inte åka till stallet idag som jag hade tänkt från början, har ju som sagt ett hål i min mun just nu. Sedan jag kom hem från skolan har jag bara legat i soffan och tagit det lugnt men nu ska jag tvinga mig ut på en promenad för jag orkar verkligen inte sitta still hemma. Ikväll blir det dock plugg för fulla muggar för imorgon är det svenska nationella, är inte taggad kan jag lova!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin