Mör i kroppen..

Haha ni förstår inte vilken träningsvärk jag har i ryggen och i axlarna idag efter nedplockningen av boxarna igår. Den är inte lugn kan jag lova er! Däremot trodde jag att jag skulle ha mer värk i armarna än vad jag har så det var ju ändå ganska skönt. 
 
Hittills idag har jag inte alls gjort mycket, i princip ingenting faktiskt. Men lite senare i eftermiddag ska jag åka till stallet och rida Peppe, ska få hjälp med han idag så vi rider på ridbanan och fortsätter där vi slutade förra gången. Förhoppningsvis är det inte så mycket travhästar på banan den tiden vi rider heller! 
 
Annars har jag inga speciella planer idag förutom att jag tänkte försöka plugga lite ikväll, en lärare var oskön och satte redovisningar på måndag direkt när vi kommer tillbaka efter lovet och dessutom är det nationella prov i svenska nästa vecka. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin