Mycket i skolan

Det märks att terminen snart är slut, för alla lärare bombar oss med skolarbete. Efter den här veckan ska det förmodligen bli bättre tror jag för en av mina kurser tar slut då. Jag slutar iallafall om en timme typ så då ska jag hem och plugga (ingen förvånad). Ikväll ska jag vara med Oskar.
 
Kryckan vet jag inte vad han gör, antingen skulle han vila eller så får han en kort promenad. Mamma skulle fara och reklamera mina chaps som har gått sönder för andra gången på ett halvår (jag har fått nya två gånger) samt lämna in mina ridstövlar. Alltså har jag typ inget att rida i, vilket känns mindre kul. Hoppas det blir klart fort!
 
Igår satt jag och mamma uppe halva natten och såg världscupfinalen. Det var helt galet spännande och ni som missade den borde helt klart se den på svtplay. Sen höll jag typ på att börja gråta när Dogulas var första nollan och man kan verkligen inte påstå att det var många felfria, inga dubbelnollor. Längtar redan tills nästa värdscupsäsong drar igång!
 
Oj så mycket astma jag hade här hahaha
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin