Och där var lovet slut..

Trots att det här lovet har varit ganska tråkigt och händelselöst så känns det ganska jobbigt att det är skola igen imorgon. Tillbaka till verkligheten igen! Har typ inte gjort något av det jag hade planerat heller (som typ plugga), haha. Får ta tag i pluggandet ikväll helt enkelt! 
 
Hur som helst red jag Peppe både idag och igår, själv dessutom så det var framsteg. Kunde både skritta och trava utan att han blev allt för spänd, i galoppen sprang han dock som en giraff och var hur kort som helst så vi skippade den och fokuserade istället på traven. Han dummade sig dock lite idag och var inne i skogen en sväng, och då menar jag bokstavligt talat i skogen. Men han stegrade iallafall inget och gav sig efter lite bråkande, så 1-0 till mig vill säga!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin