Onsdag

Igår slutade jag skolan ganska tidigt och kom därför iväg till stallet i hygglig tid. Peppe fick sig en tur i skogen och det gick väl okej, han stannade och inte villegå fram några gånger i början som han kan göra och sedan fick han ett spel och gjorde en rodeoserie. Men annars skötte han sig ganska bra. Dock var han hur spänd som helst vissa bitar, och jag lyckades inte riktigt få honom att fokusera på arbete. 
 
Idag går jag i skolan till halv 1, måste dock stanna på skolan en stund efter för att göra klart ett skolarbete. Men förhoppningsvis kommer det inte ta allt för lång tid! Åker till stallet efter skolan iallafall och rider Peppe. Får se om jag kan rida bakom pappa annars rider jag väl själv, men det vore bra om han kunde få springa av sig. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin