Påväg till stöcke

Igår åkte vi till hippo och trimmade. Han var jättefin när jag travade fram och jag la jättemycket fokus på att skåla ut bogarna och ha honom i en lång låg form. Ja började med att galoppera fram utan stigbyglar och det gick väldigt bra. Sen gjorde vi avbrott och fattningar, dels för att det är jättestärkande men han blir också väldigt lydig av det. Han var himla fin och arbetade väldigt okomplicerat utan protester!

Nu är jag påväg till stöcke för hoppträning. Planen är inte att hoppa för högt utan snarare jobba på aty fortsätta hitta känslan. Höjderna sparar vi till Micke-träningen i helgen!

Muppis igår:)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin