Peppe 22/4

Idag har Peppe fått galoppträna i skogen, red runt långslingan som är ca 1 mil så han fick röra ordentligt på sig iallafall. Däremot så har det i princip blåst storm här i Umeå idag och jag tycker verkligen inte om att rida då det blåser, vill helst ha kontroll över hästen och det känns inte som jag har det när det blåser mycket. Trots mina dåliga nerver så gick det väl ändå rätt hyfsat att rida, han skötte sig iallafall och hittade inte på några dumheter! 
 
Galopperade som sagt ganska mycket idag och jag stod mest bara i lätt sits och lät honom rulla på. Det var faktiskt första gången på ett bra tag som jag galopperade honom själv ute så ställde inga direkta krav på honom. Dock tuffade han mest på som ett ånglok och struntade ganska rejält i mig, haha. Det var egentligen bara att hålla i sig med tanke på att han körde sitt eget race och kan hoppa till för saker han anser är farliga (typ stenar och svajande grenar, haha). Han är inte allt för modig min kära häst. Men han tyckte nog ändå att det var ganska kul att få komma ut och galoppera av sig! 
 
The typical öronbild. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin