Söndag

Haha jag kan ju vara världens sämsta bloggare, gjorde andra saker på kvällen igår så jag glömde helt bort att blogga. Hur som helst blev träningen med Peppe inställd igår så jag red själv på ridbanan istället. Dock hade jag ingen plan vilket aldrig slutar bra, men jag jobbade honom en stund i skritt bara så att han skulle få komma ut på ridbanan och inse att det inte är så farligt. Han skötte sig ganska bra men var lite spänd och ville inte riktigt fokusera på mig, han sköt mest bogarna åt alla håll och gick på flera spår.
 
Idag ser planen ut så att jag rider bakom pappa, det var ett tag sedan sist så det blir nog bra. Har ingen aning om hur vi ska rida men det blir nog lite konditionsträning för Peppes del iallafall som det brukar när han springer bakom travhästarna. 
 
Annars har jag inga speciella planer idag förutom att plugga. Har en inlämningsuppgift att skriva klart och sedan måste jag även börja plugga till ett prov som jag har på torsdag.Annars blir nog nästa vecka ganska lugn! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin