Söndag

Dagen lider mot sitt slut och jag ska snart dra mig mot sängen, eller egentligen har jag typ legat i sängen hela kvällen och kollat på OTH. Men jag ska väl börja fundera på att sova snart, behöver min skönhetssömn haha! Idag har jag iallafall inte gjort så mycket, åkte till stallet vid lunch och var där i några timmar. 
 
Red Peppe på ridbanan idag och jobbade mycket med att få igenom ställningen och att han skulle söka sig nedåt. Han var lite spänd men annars gick det helt okej, däremot började han bråka när vi kom för nära utgången så vi höll oss bara på ena halvan av ridbanan. Imorgon åker vi troligtvis in till hippo och då blir det att fortsätta jobba på det vi gjorde idag!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin