Vårväder!

Ni förstår inte vilken otroligt rolig, flummig och konstig dag jag har haft idag. Haha skrattar typ fortfarande åt det som har hänt. Imorse började jag som sagt inte skolan för än vid 10-tiden, riktigt skönt att bara kunna ta det lugnt på morgonen istället för att stressa till skolan direkt när man vaknat! På första lektionen fick jag dock ett mejl om att jag hade bokat tid för läppförstoring i Malmö (hahaha), så jag var tvungen att ringa dit och förhoppningsvis var det bara någon bara skrivit fel e-postadress, men ändå haha. Det gjorde allvarligt talat min dag. Sedan spårade jag och min kompis helt i slutet av lektionen och det slutade med att jag hade över 200 (!!!!) olästa meddelanden på facebook, ännu mer hahaha. 
 
Efter skolan träffade jag Agnes på stan och då åt vi årets första mjukglass, vädret kunde inte ha varit så mycket bättre heller. Så vi satt i solen och pratade (eller flummade) i två timmar. Kul men framförallt roligt. Peppe fick vila idag så efter att jag var klar på stan åkte jag bara dit och tog hand om honom, det får bli en lugn ridtur för hans del imorgon! 
 
 
Agnes glass var mycket finare än min #sadface

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin