Vårväder!

Idag har Umeå bjudit på riktigt fint väder för en gångs skull, måste faktiskt säga att det känns riktigt skönt att sommaren är på väg även och jag har lite skräckblandad förtjusning över studenten, haha. Hur som helst har dagen varit rätt så lugn, gjorde allvarligt talat ingenting i skolan förutom att lämna in en inlämningsuppgift. Skönt att ha det bortgjort iallafall! 
 
Åkte till stallet efter skolan och red min kära häst som faktiskt skötte sig bra idag. Han stod emot lite i skritten från början men antagligen hade han träningsvärk från igår. Det var ganska blött i skogen så det blev mest skritt för Peppes del idag men jag travade några bitar där underlaget var torrt, han kändes pigg och fin iallafall. På vägen hem trippade han dock lite väl mycket och tjafsade en del med munnen, men han gick ändå bättre än vad han har gjort tidigare så det är väl sånt man får ta. Det blir nog bättre med tiden, vi har ändå kommit en lång bit på väg tycker jag! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin