Gipset är av!

Kom hem från sjukhuset för en stund sedan och nu är jag i princip bara hemma och vänder för jag ska snart åka till stallet. Idag fick jag ta bort gipset från armen, det skulle väl egentligen ha tagits av förra veckan men dom hade glömt att kalla mig. Men någon dag mer eller mindre spelade väl ingen större roll. Hur som helst känns det både skönt och jobbigt att gipset är borta. Med gipset gjorde armbågen inte ont vilket den gör utan nu när jag kan röra lite på den. Läkaren sa även att det skulle ta ca 1 månad innan jag kan använda armen som vanligt igen så det kändes ju lite drygt. 
 
Nu ska jag iallafall åka till stallet. Peppe ska ridas idag så jag kollar väl på det innan jag åker hem igen. Kan ju inte göra så mycket och nu när gipset är borta kan jag använda armen ännu mindre. Men det blir väl bättre!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin