Hoppträning

Tänkte bara upplysa er om att jag faktiskt publicerade ett inlägg igår/i förrgår, men vart det inlägget tog vägen vet jag inte.

Idag har jag iallafall hopptränat, det gick både bra och dåligt. Kryckan hoppade bra men resten var inget att hänga i julgranen. Det kändes inte som att min ridning var så bra och även om jag försökte så kom jag inte in i samma fokus som jag brukar, 

Vi hoppade en studsserie och en serie med två oxrar och resten studs, kan inte förklara men något sånt. Han var väldigt tittig och ville inte gå längs ens långsidan för där var det en grävmaskin. Jag fick draghjälp av Maja och efter mycket om och men lyckades jag komma fram till studsen. Väl där
gjorde han ett bra jobb. Sen i andra serien skötte han sig också bra, problemet är att han aldrig var tillräckligt tillbaka och på plats innan jsg red in i serien. En gång gjorde han ett vansinneshopp över två av hindrena på en gång och höll på att störta. Men annars skulle jag säga att det gick bra även om jag har en hel del att jobba på!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin